Servis i održavanje Mercedes-Benz vozila

Servis i održavanje Mercedes-Benz vozila

Šta god Vam je potrebno: Ovlašteni Mercedes-Benz partner STARline je tu za Vas.

Posjedovanje Mercedes-Benza je stvar ponosa. Iako težimo izradi najboljih luksuznih automobila za vas, ista posvećenost vrijedi i za naše usluge. Naša široka paleta postprodajnih proizvoda svjetske klase ima za cilj ne samo da redefinira vaše iskustvo vlasništva, već vam pruži sigurnost da je vaša Star u najboljim rukama. Tako da možete nastaviti i uživati u životu punim plućima, dok mi održavamo vašu zvijezdu sjajnom u godinama koje dolaze.

Mercedes-Benz SmallRepair – Protiv malih tragova svakodnevnog života.

Ogrebotine, udubljenja ili oštećenja od udarca kamenjem teško se mogu izbjeći tokom života vozila. Zbog toga postoji Mercedes-Benz SmallRepair. Uz inovativne postupke popravka manjih unutrašnjih i vanjskih oštećenja nestaju brzo i prije svega povoljno – bez zamjene cijelih dijelova. I, razumije se, uz uobičajeno visoku i provjerenu kvalitetu Mercedes-Benza.

Mercedes-Benz ExpressService.

Opet zapravo uopće nemate vremena za neophodan servis? U tom je slučaju Mercedes-Benz ExpressService prava stvar.

Pritom ćemo servis A ili B napraviti za samo 60 minuta – bez dodatnih troškova. Naš servis Vam nudimo posebno za radove na ispušnoj cijevi, kočnicama i amortizerima te za zamjenu ulja i guma, ali i male radove održavanja.

Dok se dva mehaničara istodobno brinu o Vašem vozilu, u našem loungeu možete provesti vrijeme i popiti kafu, raditi, pretraživati internet ili čitati novine.

Razumije se da se u kvalitetu usluga možete pouzdati u svako doba. Najbolje osposobljeni mehaničari i korištenje Mercedes-Benzovih originalnih dijelova i pogonskih sredstva garancija su servisa na razini Mercedes-Benza.

Mercedes-Benzov digitalni servisni izvještaj

Vaši podaci o servisiranju na poziv.

Od 2007. godine Mercedes-Benz Vam s digitalnim servisnim izvještajem nudi još sigurniji i komforniji dokaz o svim učinjenim radovima servisa. Velika prednost za Vas: svi servisni izvještaji sa svim podacima o provedenim radovima servisa sigurno su pohranjeni i zaštićeni u centralnoj Mercedes-Benzovoj bazi podataka tokom čitavog životnog vijeka automobila. Preporučujemo Vam da sačuvate posljednji servisni izvještaj, primjerice za prodaju vozila. Ako se izvještaj izgubi, svaki Mercedes-Benzov ugovorni partner može dati informaciju o svim podacima o servisiranju vozila. U slučaju potrebe može se sastaviti kompletna povijest servisa.

Prednosti za Vas:

  • Veća sigurnost u slučaju gubitka
  • Veći komfor u slučaju boravka u inozemstvu ili promjene radionice
  • Veća vrijednost zahvaljujući digitalnom servisnom izvještaju

Ova digitalna dokumentacija podataka o servisiranju na raspolaganju Vam je od sredine 2008. godine za sva Mercedes-Benzova putnička vozila.

Mercedes-Benzova usluga preuzimanja i isporuke.

Doći ćemo po Vaš Mercedes – gdje god želite.

Nemate vremena odvesti svoj Mercedes-Benz na servis? Nema veze. Naša usluga preuzimanja i isporuke sa zadovoljstvom će doći po Vaš Mercedes – u Vaš dom ili na bilo koje drugo mjesto, primjerice Vaš ured ili fitness centar. Čim se održavanje i pranje Vašeg Mercedesa dovrši, vratit ćemo ga natrag.

Mercedes-Benzova provjera rabljenih vozilaSTARline je prava adresa.

Povjerenje je dobro, kontrola je još bolja.

Bez obzira na to želite li kupiti ili prodati rabljeno vozilo u slobodnoj trgovini ili privatno – s provjerom Mercedes-Benzovih rabljenih vozila na sigurnoj ste strani. Vozilo koje su provjerili naši stručnjaci otklonit će svaku vrstu nesigurnosti prilikom kupovine. Prilikom prodaje možete ukazati na provjerenu kvalitetu svog vozila i na taj način stvoriti optimalan temelj za prodaju i pregovaranje.

Provjerom rabljenih vozila stručno se ispituje stanje vozila.

Pregled najvažnijih ispitnih tačaka:

  • Vizualna provjera prostora motora, mjenjača, startera, alternatora te ispušnog sustava i sustava napajanja gorivom
  • Kontrola prednje i stražnje osovine, opruga, ovjesa, upravljanja i amortizera
  • Test kočnica na ispitnom stolu
  • Sveobuhvatna provjera funkcija električnih i mehaničkih komponenti uključujući dodatnu opremu
  • Vizualna provjera karoserije, stakala, prednjih svjetala i donjeg postroja